Home :: Academic Members :: News

view:27626   Last Update: 2024-3-8

Simin Hagh Nazari

Publications in Journals

  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
18.  Amirhossein BayanloIman Shahabi-GhahfarrokhiSimin Hagh Nazari
Modification and Characterization of Starch-Based Food-Packaging Material by Cold Plasma as a Green Approach
STARCH-STARKE Issue 75 (2023-11-28PP. 1-9 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
17.  Roshanak Zolghadri khanaposhtaniSoheila ZaringhalamiSimin Hagh Nazari
Effect of Rice Bran Protein Isolate (RBPI) Addition on the Sponge Cake Qualitative and Bioactive Properties
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue Volume 2023, Article ID 305385 (2023-08-05PP. 1-8 
  نشریه علمی
لیست وزارتین
16.  Simin Hagh NazariHossein monazemikhadijeh bagheriAbbas Ali Bahari- -
The future of plant food security lies in food biotechnology
Journal of Food and Bioprocess Engineering Issue 5 (2022-11-30PP. 141-150 
  سایر
با هیات تحریریه
15.  سیمین حق نظریسارینا رضایی شجاعیLalevich Blazol
Food-Drug Processing Through Cold Plasma Technology
نخبگان علوم و مهندسی شماره 5-1 (1399/01/20صفحات 1-5 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
14.  ویدا پاشاییسیمین حق نظری
The effect of fermentation and baking with infrared and traditional methods on the reduction of aflatoxin in lavash bread
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره  جلد 29 شماره 3  (1398/07/07صفحات 43-52 
  علمی-پژوهشی
Scopus
13.  - -- -Simin Hagh Nazari- -- -- -- -
Antimicrobial Activity of three Essential Oils against Several Human Pathogens
Journal of Environmental Treatment Techniques Issue Vol. 7 Issue 3 (2019-08-16PP. 501-505 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
12.  سیمین حق نظریمرادپاشا اسکندری نسبسپهر مرادیمصطفی معماریان
Pasteurizing the milk with the induction heating energy and evaluating its organoleptic properties
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره جلد 29 شماره 1 (1398/04/30صفحات 125-140 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
11.  Yadollah -Raheb -- -- keramati- -- -Simin Hagh NazariNabi -- -
Concentration and Prevalence of Aflatoxin M1 in Human Breast Milk in Iran: Systematic Review, Meta-Analysis, and Carcinogenic Risk Assessment
JOURNAL OF FOOD PROTECTION Issue 5 (2019-04-21PP. 785-795 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
10.  سیمین حق نظریسپهر مرادیمصطفی معماریانمرادپاشا اسکندری نسب
Comparison of energy consumption by Induction heating and usual factory methods for milk pasteurization before and after targeted subsidies
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره مقاله 15، دوره 28، شماره 3 (1397/07/30صفحات 183-198 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
9.  سیمین حق نظریسهیلا زرین قلمی
Qualitative features of yeast used in Zanjan's bakeries
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 58 (1395/08/30صفحات 31-45 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
8.  بهروز نظریسیمین حق نظریمرضیه بلندی
Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its organoleptic characterist
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 49 (1394/11/30صفحات 145-153 

7.  سیمین حق نظریمحمدرضا عظیمیجواد درگاهی
Milk pasteurization by induction heating and its effect on the microbiological quality of milk
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره دوره 24، شماره 4، زمستان 1393  (1393/06/28صفحات 601-614 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
6.  Simin Hagh Nazari
Impact of using infrared irradiation energy in food processing
Energy Education Science and Technology Issue 2014 Volume (issues) 32(2): 13 (2014-03-30PP. 1387-1396 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
5.  بهروز نظریسیمین حق نظریمرضیه بلندی
Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its effect on physicochemical properties of ice cream
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 3 (1392/08/11صفحات 358-366 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
4.  سهیلا زرین قلمی سیمین حق نظری
Evaluation of some effevtive factors on traditional bread wastage in zanjan
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 10 (1392/07/01صفحات 37-45 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
3.  Simin Hagh Nazari
Sonicated Date Syrup Media Preparation for Microbial Culture
African Journal of Biotechnology Issue 10(3) (2010-12-31PP. 424-432 
  علمی-پژوهشی
سایر
2.  فرناز جزء دائمیمحمد قربانیعلیرضا صادقی ماهونکسیمین حق نظری
Evaluation of sensory and physico chemical properties of fruit beverage .....
مجله الکترونیک فرآوری و نگهداری مواد غذایی شماره 4 (1389/07/12صفحات 63-78 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
1.  Simin Hagh Nazari
Evidence of antimicrobial activity of date fruits in combination with high intensity ultrasound
African Journal Of Microbiology Research Issue 4 (2010-04-04PP. 561-567 


Presentations in Seminars & Conferences


بین‌المللی 43. - -- -- -- -- -Simin Hagh Nazari- -- -
Limitation and potential of wheat growing for food security
nternational Scientific Agribusiness Conference دانشگاه صربستان, Serbia and Montenegro, 2024-02-02 - 2024-02-04
ملی معتبر 42. سیمین حق نظری
Degradable Bioplastics in Food Industries
National Conference of New Technologies in the Environment and Sustainable Developmen دانشگاه زنجان, زنجان, 2022-08-30 - 2022-08-31
بین‌المللی 41. - -- -- --- -Simin Hagh Nazari- -
DETERMINATION OF POLYSACCHARIDE CONTENT OF AGARICUS MACROSPORUS AND RUSSULA VESCA MUSHROOM EXTRACTS
Modern Trends in Agricultural Production, Rural Development, Agro-economy, Cooperatives and Environmental Protection The Balkans Scientific Center of the Russian Academy of Natural Sciences, Serbia and Montenegro, 2022-06-29 - 2022-06-30
بین‌المللی 40. Arezoo Faraji lakehSimin Hagh Nazari
Investigation of features and properties of Artemisia annua
- دبیرخانه دائمی کنفرانس پایگاه سیویلیکا, تهران, 2021-10-20 - 2021-10-20
بین‌المللی 39. Arezoo Faraji lakehSimin Hagh Nazari
Evaluation of Artemisia anova and Moringa olifera plant properties and application as herbal and natural disinfectants
- شورای سیاستگذاری کنفرانسها و کنگره ها: انجمن مدیریت و مهندسی و توسعه فناوری, تهران, 2021-05-30 - 2021-05-30
بین‌المللی 38. - -Simin Hagh Nazari- -
Applications of CRISPR/Cas System in Food Industry
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress دبیرخانه دائمی کنفرانس پایگاه سیویلیکا، انجمن علمی علوم و صنایع غذایی, ایران آباد, 2019-09-17 - 2019-09-19
بین‌المللی 37. Simin Hagh Nazari- -- -
Cold plasma as a new technology in food pharmaceutical components processing
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2019-08-28 - 2019-08-29
بین‌المللی 36. Amirhossein BayanloSimin Hagh Nazari
Effects of freeze drying in food industry and medicinal plants
-- دانشگاه زنجان و پژوهشکده چای لاهیجان, لاهیجان, 2019-08-28 - 2019-08-29
بین‌المللی 35. - -- -- -- -Simin Hagh Nazari
COMPARISON OF THE β-GLUCAN CONTENT IN DIFFERENT BARLEY GENOTYPES
International Congress "Flour-Breed' 19" and Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” دانشگاه اوسیجک، دانشکده تکنولوژی غذایی, Croatia, 2019-06-11 - 2019-06-14
بین‌المللی 34. - -- -- -- -Simin Hagh Nazari
IMPACT OF HIGH TEMPERATURE ON THE ACCUMULATION OF PROLINE IN GENETICALLY DIVERGENT CEREAL VARIETIES
International Congress "Flour-Breed' 19" and Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” دانشگاه اوسیجک، دانشکده تکنولوژی غذایی, Croatia, 2019-06-11 - 2019-06-14
بین‌المللی 33. ویدا پاشاییسیمین حق نظری
Evaluation of Fermentation Effect in Dough Preparation on Aflatoxin of the Bread
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06
بین‌المللی 32. خدیجه پورزنگنه عباسیسیمین حق نظریفریده پیریارسلان احمدی
Synthesis of Polystyrene nanocomposite TiO2 films and determination of their photocatalytic biodegradability properties
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06
بین‌المللی 31. خدیجه پورزنگنه عباسیسیمین حق نظریفریده پیریارسلان احمدی
Making of Polystyrene-TiO2 nano-composite films and their photo-catalytic biodegradability.
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06
ملی معتبر 30. Reza MasoumiBehnam RostamiSimin Hagh Nazari- -
Effects of adding Royall Jelly to Tris based extender on Afshari Ram sperm parameters
- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-01-24 - 2018-01-24
بین‌المللی 29. Simin Hagh Nazari- -- -- -
SAFFRON AS A FUNCTIONAL FOOD FOR TREATING DISEASE BY HOMEOPATHIC WAY
International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 28. Simin Hagh NazariMohammad Amiri
FOLIAR FERTILIZING SIDE EFFECT ON CHERRY JUICE SHELF LIFE
International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 27. Simin Hagh NazariMohammad Reza AzimiSajjad valinezhad
WHITE CHEESE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES MADE OF IR PASTEURIZED MILK RIPENED IN KCL SOLUTION
International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 26. Simin Hagh NazariMohammad Reza AzimiSajjad valinezhad
TEXTURAL PROPERTIES OF WHITE CHEESE MADE OF INFRA RED PASTEURIZED MILK AND AGED IN POTASSIUM CHLORIDE (KCL) SUBSTITUTED BRINE
International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 25. Simin Hagh NazariMohammad Reza AzimiSajjad valinezhad
WHITE CHEESE MICROBIAL PROPERTIES MADE OF INFRA RED PASTEURIZED MILK RIPENED IN POTASSIUM CHLORIDE (KCl) SOLUTION
International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 24. - -Simin Hagh Nazari
MILD TECHNOLOGIES FOR INACTIVATING FOOD ENZYMES
International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 23. Somayeh JafariSimin Hagh NazariEbrahim AhmadiAli Ramazani
ANTIMICROBIAL PACKAGING USING NATURAL POLYSACCHARIDES (CHITOSAN, ALGINATE AND CARRAGEENAN) WITH ESSENTIAL OILS
International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
ملی معتبر 22. Simin Hagh Nazari- -- -
Production of hemopoietic herbal extracts as part of the food industry
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2017-09-02 - 2017-09-03
ملی معتبر 21. Simin Hagh Nazari- -- -
Cassia plant as a natural antibiotic to prolong the life of food
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2017-09-02 - 2017-09-03
بین‌المللی 20. - -Simin Hagh Nazari
ASPERGILLUS AND THEIR APPLICATIONS IN FOOD INDUSTRY
Advances againts Aspergillosis University of Manchester, a, 2017-03-02 - 2017-03-04
ملی معتبر 19. Hamidreza Mirzaei AlamoutiMohammad Ali SalimiHeydar GholizadehSimin Hagh Nazari
Effects of pasteurization of colostrum on health and disbursements of Holstein dairy heifer development
Congress on Animal Science انجمن علوم دامی ایران, تهران, 2016-09-07 - 2016-09-08
ملی معتبر 18. مینا سالارنیاسیمین حق نظری
Characterization and identification of microbial probiotics with biosensors
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 17. الا قاسمی کیاسیمین حق نظری
An overview of lactose intolerance enzymatic methods used to reduce symptoms of lactose milk
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 16. یاسمن پودیسیمین حق نظری
Aromatic and flavoring substances produced by microorganisms
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 15. خدیجه پورزنگنه عباسیسیمین حق نظری
Exopolysaccharides
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 14. فایزه گوهری قلعه رودخانیسیمین حق نظری
Microbial pectinase, Generality, and its role in the clarification of date palm sirup
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 13. Sajjad valinezhadSimin Hagh Nazari
Single cell oils
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 12. Masoud GhorbaniSimin Hagh Nazari
Probiotics and their importance for consumption
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 11. Sajjad valinezhadSimin Hagh NazariBahrami zeynab
Microfiltration in dairy industry
-- پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان, زابل, 2014-07-01 - 2014-07-02
ملی معتبر 10. بهروز نظریسیمین حق نظریمرضیه بلندی
Nano and food industry
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی سازمان جهانی غذا , تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30
ملی معتبر 9. بهروز نظریسیمین حق نظریمرضیه بلندی
Sucralose and food immunity
سمینار ملی امنیت غذایی دانشگاه آزاد سوادکوه, سوا, 1391/07/26 - 1391/07/27
ملی معتبر 8. سیمین حق نظریمحمد حسن انتظاریمحمد حسین حداد خداپرست
To determine the best condition for extraction tss of date fruit by .....
کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی دانشگاه زنجان, زنجان, 1390/06/19 - 1390/06/21
بین‌المللی 7. سیمین حق نظری
To identify Zanjan food and beverage clusters
International Conference on Food and Environment انگلستان, a, 2011-06-21 - 2011-06-23
ملی معتبر 6. سیمین حق نظری
-
کنکره سراسری میکرب شناسی ایران دانشکاه علوم بزشکی ایلام, ایلام, 1388/02/01 - 1388/02/03
ملی معتبر 5. سیمین حق نظری
-
کنکره سراسری میکرب شناسی ایران دانشکاه علوم بزشکی ایلام, ایلام, 1388/02/01 - 1388/02/03
سایر 4. سیمین حق نظری
waste water treatment of olive oil processing
همایش تخصصی روغن زیتون وزارت جهاد کشاورزی تهران, تهران, 1387/12/03 - 1387/12/04
بین‌المللی 3. سیمین حق نظری
Functional Foods effect on the health of body especially in aged people
European Food congress (EFFoST) لوبلیانا, Slovenia, 2008-11-04 - 2008-11-09
بین‌المللی 2. سیمین حق نظری
food clusters
European Food congress (EFFoST) لوبلیانا, Slovenia, 2008-11-04 - 2008-11-09
بین‌المللی 1. Simin Hagh NazariFatemeh keyfi
SAFFRON AND VARIOUS FRAUD MANNERS IN ITS PRODUCTION AND TRADES
International symposium on saffron biology and technology International Society for Horticultural Science, مشهد, 2006-10-28 - 2006-10-29

 

 

Copyright © 2025, University of Zanjan, Zanjan, Iran
master[at]znu.ac.ir